Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

Budowa hali warsztatowej             Drukuj artykuł

IV Powiatowy Konkurs Piosenki Miłosnej

Dnia 18 lutego br. odbył się w ILO im. Książąt Pomorskich w Rumi IV Powiatowy Konkurs Piosenki Miłosnej. Uczestnicy mieli do zaprezentowania dwa utwory: w języku polskim, oraz języku obcym wybranym przez uczestnika. Naszą szkołę reprezentowały uczennice Beata Riegel i Klaudia Kułakowska z klasy IIe, przy akompaniamencie Pawła Semrau, Malwiny Sarzyńskiej, Przemka Pranczeke. Poziom konkursu był bardzo wysoki, co zauważyło jury wręczając nagrody. Cieszymy się bardzo, z III miejsca naszych dziewczyn.

IV Powiatowy Konkurs Piosenki Miłosnej IV Powiatowy Konkurs Piosenki Miłosnej
Copyright by www.szablonszkolny.d4u.pl Wszystkie prawa zastrzeżone.