Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

Budowa hali warsztatowej             Drukuj artykuł

Bieg Urodzinowy z PKO Bankiem Polskim

W tegorocznym Biegu Urodzinowym z PKO Bankiem Polskim wzięło udział prawie 5700 biegaczy, a także liczni miłośnicy nordic walking, młodzież szkolna oraz… kilkuletnie maluchy! Również w tym roku nasza młodzież postanowiła wziąć udział w tym Biegowym Święcie Gdyni. Dziesięć osób wzięło udział w Biegu Młodzieżowym na dystansie 2 km i siedem osób w Biegu Głównym na 10 km.
Tegoroczny medal cyklu PKO Grand Prix Gdyni tradycyjnie składa się z czterech elementów, które po złożeniu w całość stworzą figurkę podium wraz z trzema uczestnikami. Bieg Urodzinowy z PKO Bankiem Polskim był okazją, aby zdobyć pierwszą część. Medal otrzymali wszyscy uczestnicy biegu oraz imprez towarzyszących.
Jeden z tegorocznych sponsorów "firma Honda Gdynia" firma Honda Gdynia przygotowała dla uczestników PKO Grand Prix Gdyni specjalną nagrodę. Każdy, kto weźmie udział w przynajmniej trzech biegach całego cyklu, będzie mógł wziąć udział w losowaniu nowej Hondy Jazz. Jeżeli nie wziąłeś udziału w Biegu Urodzinowym z PKO Bankiem Polskim - wciąż masz szanse.
Zostały jeszcze 3 biegu z Cyklu Grand Prix także każdy jeszcze ma szansę na wylosowanie auta. Zapraszamy na kolejny bieg już 9 maja.
Poniżej wyniki naszych reprezentantów. W Biegu Szkół Ponadgimnazjalnych wzięło udział 36 osób, 18 dziewcząt i chłopców. Prawie 1/3 uczestników stanowiła młodzież "samochodówki".

BIEG MŁODZIEŻOWY - DZIEWCZĘTA
Michał Mielewczyk
7:07 15 miejsce
BIEG GŁÓWNY
Imie i Nazwisko Czas Miejsce w kat. wiekowej Miejsce Open (K i M)
Michał Mielewczyk
47:41 44 miejsce 1392 miejsce
Agata Okroy
57:09 26 miejsce 734 miejsce
Katarzyna Grubba
58:34 29 miejsce 853 miejsce
Małgorzata Lange
58:48 31 miejsce 873 miejsce
Paulina Ciska
67:08 47 miejsce 1417 miejsce
Julia Bargańska
68:20 56 miejsce 1664 miejsce
Maria Maj-Roksz
41:14 4 miejsce 15 miejsce

Gratulacje dla naszych uczniów.
P.S. 11 Kwietnia Bieg z Wejherowa do Piaśnicy, zapraszamy nie tylko uczniów,
ale również nauczycieli do wzięcia udziału w tym biegu.
Copyright by www.szablonszkolny.d4u.pl Wszystkie prawa zastrzeżone.