Budowa hali warsztatowej             Drukuj artykuł

Dni otwarte szkoły

Podobnie jak w minionych latach „samochodówka” otworzyła swoje podwoje przed gimnazjalistami, którzy już wkrótce staną przed wyborem dalszej drogi kształcenia.
20 marca uczniowie mieli okazję do poznania szkoły, w której być może we wrześniu rozpoczną naukę. Kandydaci poznali ofertę edukacyjną, propozycje dodatkowych zajęć i możliwości rozwijania swoich pasji czy zainteresowań. Ponadto, nie zabrakło okazji do porozmawiania z nauczycielami i uczniami. Na dużej sali gimnastycznej przedstawiciele każdego profilu przygotowali tematycznie dostosowane stanowiska, przy których osoby pragnące dołączyć do grona uczniów "samochodówki" mogli otrzymać niezbędne informacje.
Przygotowaliśmy także wycieczkę po szkole, dzięki której można było zajrzeć w każdy kącik „samochodówki”. Wiele uśmiechu wzbudziły: germanistka, Anna Guziuk, która bardzo energicznie wychwalała klasę euro i polonistka, Wioletta Sokół, która przypominała, że szkoła to nie tylko nauka, ale także zabawa.
Naszym Kochanym Uczniom wielkie podziękowania - spisaliście się na medal!!!!!!
Gimnazjaliści!!!! Czekamy!!