Tegoroczny udział reprezentacji naszej szkoły w XXI Ogólnopolskim Turnieju Wiedzy Samochodowej w Poznaniu zakończył się porażką, bo za takie należy uznać dopiero 19 miejsce drużyny w stawce 58 zespołów.
Z analizy opublikowanych oficjalnych wyników wynika, iż dobrze zaprezentowali się uczniowie szkoły zawodowej zajmując następujące miejsca:
9 miejsce - Michał Lidzbarski z klasy IIIb ZSZ (1,1 pkt zabrakło do udziału w ścisłym finale) BRAWO!
14 miejsce - Krystian Halman z klasy IIIa ZSZ
26 miejsce - Tomasz Chustak z klasy IIIa ZSZ
W kategorii szkół zawodowych startowało 81 uczniów.
Na lepsze wyniki oczekiwaliśmy w kategorii szkół technikalnych, w której startowało 153 uczniów. Nasi uczniowie zajęli miejsca w drugiej 50 – tce, a najlepszy z nich był Patryk Kowalski z klasy 4a T, który z wynikiem 25.186 pkt uplasował się na 63 miejscu.
Liczymy, że za rok będzie dużo lepiej!

15_04_15_tarcza (95 kB)