Rok szkolny dla tegorocznych maturzystów wielkimi krokami zbliża się ku końcowi. Dla klasy 3e to właśnie w piątek 17.04.2015 r. emocje sięgnęły zenitu, ponieważ przystępowali oni do niewątpliwie najtrudniejszego dla nich egzaminu językowego, jakim jest Goethe Zertifikat C1. Odwagi do zmierzenia się z testem wystarczyło dziewięciorgu śmiałkom.
Egzaminatorki z Goethe Institut w Gdańsku nie kazały naszym uczniom długo czekać na wyniki piątkowego egzaminu Goethe Zertifikat C1. Grupa, która zmierzyła się z tym wyzwaniem poradziła sobie bardzo dobrze. Najwyższe wyniki uzyskały Patrycja Dzienisz, Agnieszka Nastały i Agnieszka Żownir.
Agnieszka Nastały i Tomasz Kotkowski to nasi absolwenci, którym udało się ukończyć szkołę z dwoma certyfikatami językowymi (z języka niemieckiego i angielskiego) na poziomie C1. Wszystkim bardzo serdecznie gratulujemy i czekamy na wysokie wyniki z matury na poziomie rozszerzonym!

GRATULACJE!!!