Zakończył się, wynikiem pozytywnym, kolejny XI już kurs spawania organizowany przez Stowarzyszenia Absolwentów i Przyjaciół Zespołu Szkół Samochodowych i Ponadgimnazjalnych nr 4 im. Jakuba Wejhera w Wejherowie. 31 uczniów klas technikalnych i zawodowych oraz jeden absolwent w dniu 21 kwietnia 2015 r. zdawało egzamin przed dr Jackiem Bielawskim, egzaminatorem z ramienia Instytutu Spawalniczego w Gliwicach.
Trzydzieści osób zdawało egzamin spawalniczy z pozycji pachwinowej, a dwóch z pozycji czołowej. Wszyscy podchodzący do egzaminu zdali go z wynikiem pozytywnym.
Gratulujemy.

XI kurs spawania XI kurs spawania XI kurs spawania XI kurs spawania XI kurs spawania XI kurs spawania XI kurs spawania XI kurs spawania