W piątkowe popołudnie w Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych nr 2 w Wejherowie odbyły się Mistrzostwa Nauczycieli Powiatu Wejherowskiego w Piłce Siatkowej. Do turnieju zgłosiło się pięć zespołów. Pierwszy mecz graliśmy w osłabionym składzie, ponieważ nasz najlepszy atakujący zajął się najpierw ubezpieczeniem samochodu. Robiliśmy co w naszej mocy, ale pierwszy mecz przegraliśmy 0:2. Kolejny mecz rozpoczęliśmy już w pełnym składzie i po zaciętej i wyrównanej walce wygraliśmy 2:0 z połączonymi siłami Gimnazjum nr 1 i LO nr 2 z Wejherowa.
Zachęceni wygraną stanęliśmy do walki z faworytem turnieju - Gminą Gniewino. W pierwszym secie przewaga rywala była druzgocąca, ale w drugim walczyliśmy jak równy z równym. W końcówce seta musieliśmy niestety uznać wyższość (dosłownie) rywala, przegrywając 23:25.
Ostatni mecz graliśmy już bez kapitana zespołu i kontuzjowanego libero, a wynik 0:2 nie był dla nas zaskoczeniem. Ostatecznie zajęliśmy czwartą pozycję. Warto nadmienić, że byliśmy najniższym zespołem turnieju.
Reprezentacja Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych nr 4 wystąpiła w składzie: Cezary Lewandowski- kapitan zespołu, Beata Zustowska - rozgrywająca, Maciej Skok - libero, Maciej Syska - środkowy bloku, Sławomir Szmuda - środkowy bloku, Ewa Selke - atakująca, Adam Duda - przyjmująco-atakujący, Maria Maj-Roksz - libero.