W dniu 2 czerwca 2015 r. odbyły się eliminacje powiatowe w piłce nożnej 11-osobowej. Zespoły zostały podzielone na trzy grupy. W pierwszej grupie znalazły się: NRS Wejherowo, ZSO nr 2 II LO Wejherowo oraz nasz zespół. Eliminacje odbyły się na górnym boisku WKS Gryf Wejherowo.
Nasza drużyna rozegrała pierwszy mecz z NRS Wejherowo. Jedynego gola na wagę zwycięstwa (1:0) strzelił Remigiusz Sirocki. W drugim meczu naszej grupy spotkały się zespoły NRS Wejherowo oraz ZSO nr 2 II LO Wejherowo. Zwycięsko z tego pojedynku wyszli piłkarze z ZSO nr 2 Wejherowo, wygrywając 1-0. W ostatnim meczu spotkał się nasz zespół z drużyną ZSO nr 2 II LO Wejherowo i to właśnie ten pojedynek miał zadecydować o wygraniu grupy i awansie do finału. Nie daliśmy żadnych szans drużynie przeciwnej, pewnie pokonując ich 7:1. Oprócz naszego zespołu do finału zakwalifikowały się zespoły ZSP nr 1 Rumia oraz ZSP nr 2 Rumia.
Nasz zespół grał w składzie: Remigiusz Sirocki, Piotr Bianga, Jakub Strelau, Maciej Korosacki, Adrian Roppel, Krzysztof Chilla, Patryk Miotk, Tomasz Mejer,Oskar Cielecki, Damian Borkowski, Bartosz Brejski, Kacper Kankowski, Kacper Ziętkowski. Gratulujemy wygrania eliminacji i życzymy udanego (oczywiście wygranego) finału. Powodzenia!!!