3 czerwca 2015 r. w Rumi odbył się Finał Powiatu w Piłce Nożnej 11-osobowej. W finale, oprócz naszego zespołu, brały udział drużyny z ZSP nr 1 Rumia oraz ZSP nr 2 Rumia. W pierwszym meczu zagrały zespoły z Rumi i z tego bratobójczego pojedynku wyszła zwycięsko zespół ZSP nr 1, wygrywając 2-1. W kolejnym meczu zagrał nasz zespół również z ZSP nr 1 Rumia. Po bardzo zaciętym spotkaniu nasi chłopcy niestety ulegli gospodarzom 1-0. Ta wygrana zadecydowała o zajęciu przez nich pierwszego miejsca w zawodach.
Do ostatniego tego dnia meczu przystąpiły zespoły mające po jednej porażce na swoim koncie, a więc zwycięzca tego spotkania zajmie drugie miejsce. Mecz był bardzo zacięty i obfitował w dużą liczbę sytuacji podbramkowych. Na szczęście nasi chłopcy okazali się skuteczniejsi i wygrali ten mecz 5-3.
Klasyfikacja końcowa:
1. ZSP nr 1 Rumia
2. ZSP nr 4 Wejherowo
3. ZSP nr 2 Rumia
Nasz zespół reprezentowali: Remigiusz Sirocki, Piotr Bianga, Jakub Strelau, Maciej Korosacki, Adrian Roppel, Krzysztof Chilla, Patryk Miotk, Tomasz Mejer, Oskar Cielecki, Damian Borkowski, Bartosz Brejski, Kacper Kankowski, Kacper Ziętkowski. Dziękujemy za ich zaangażowania i walkę o każdy centymetr boiska. Brawo!!!