W poniedziałek 15 czerwca 2015 r. rozpoczął się w naszej szkole egzamin zawodowy w tzw. "starej formule". Absolwenci klasy IVa T - w zawodzie technika pojazdów samochodowych oraz klas IVb T i III TU w zawodzie technika mechanika przystąpili do egzaminu pisemnego w swoich zawodach. Egzamin praktyczny dla obu zawodów odbędzie się w dniu jutrzejszym, czyli we wtorek 16 czerwca.
Kiedy zdający pozytywnie przejdzie przez egzamin zawodowy otrzymuje ‎dyplom ‎potwierdzające kwalifikacje w zawodzie, wydany przez komisję okręgową wraz z Europass - Suplementem do Dyplomu Potwierdzającego Kwalifikacje Zawodowe, który ‎stanowi uzupełnienie informacji zawartych w dyplomie i ma za zadanie ułatwić ich lepsze ‎zrozumienie, przede wszystkim przez pracodawców i instytucje zagraniczne.
Życzymy połamania pióra i klawiatury

KLUCZ ODPOWIEDZI Z I CZĘŚCI - ZAWÓD TECHNIK MECHANIK
Numer zadania Odpowiedź Numer zadania Odpowiedź Numer zadania Odpowiedź Numer zadania Odpowiedź Numer zadania Odpowiedź

KLUCZ ODPOWIEDZI Z I CZĘŚCI - ZAWÓD TECHNIK POJAZDÓW SAMOCHODOWYCH