O tym, że Powiat Wejherowski kryje wielu artystów to pewnie każdy wie. Ale teraz wiemy ilu zdolnych jest młodych ludzi, którzy tworzą. 15 marca 2016 odbył się wernisaż w foyer Filharmonii Kaszubskiej tych uczniów, o ponadprzeciętnych zdolnościach plastycznych. Można było zobaczyć prace stworzone różnymi technikami, takimi jak rysunek czy malarstwo. Poznaliśmy te wspaniałe dzieła, ale i ich twórców. Naszą szkołę zaprezentowały dwie uczennice:
Agnieszka Kowalewska z 3a FT oraz Klaudia Gdańska z 3b FT.
Wystawa jeszcze troszkę potrwa i czeka na wielu z Was, abyście poznali ukryte talenty, które są wśród Nas. O wielu talentach jeszcze nie wiemy . Ale na to przyjdzie czas. Czekamy na kolejne wystawy, bo warto czekać.

Młodzi Zdolni Młodzi Zdolni Młodzi Zdolni Młodzi Zdolni Młodzi Zdolni Młodzi Zdolni Młodzi Zdolni Młodzi Zdolni zdolni_09 (114 kB)