Pierwszy dzień kalendarzowej wiosny okazał się świetną okazją dla promocji oferty szkół ponadgimnazjalnych powiatu wejherowskiego. Tym razem organizatorem przedsięwzięcia był Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych nr 1 w Redzie. Nasza ekipa do spraw promocji bardzo się napracowała, przybliżając ofertę ZSP nr 4 odwiedzającym gimnazjalistom.
Przede wszystkim skupiono się na nowych kierunkach, które znalazły się w naszej ofercie, ponieważ, te z których słyniemy nie wymagają specjalnej reklamy. Nasi uczniowie, którzy brali udział w giełdzie, byli żywą wizytówką wejherowskiej „ Samochodówki” i dowodem na to, że z nami warto! Wiadomym jest, że w świecie liczą się profesjonaliści i my na takich stawiamy.
Ekipa d/s promocji. Pozdrawiamy!

Giełda szkół Giełda szkół Giełda szkół Giełda szkół Giełda szkół Giełda szkół Giełda szkół Giełda szkół Giełda szkół gielda_szkol_13 (149 kB) Giełda szkół