W dniu 18 marca 2016 r. zakończyła się druga edycja szkolenia dla nauczycieli w ADC College w Londynie. W weekend poprzedzający ostatnie dni w stolicy Wielkiej Brytanii odwiedziłyśmy Muzeum Nauki oraz Muzeum Historii Naturalnej. Przez kilka kolejnych dni poszerzałyśmy naszą wiedzę z zakresu języka angielskiego, szlifowałyśmy nasze umiejętności pedagogiczne oraz zacieśniałyśmy więzy przyjaźni z uczestnikami szkolenia pochodzącymi zarówno z Polski, jak i z innych krajów UE. W piątek natomiast, prezentowaliśmy swoje umiejętności, prowadząc mini lekcje oraz świętowaliśmy zakończenie szkolenia.

Zakończenie szkolenia w Londynie Zakończenie szkolenia w Londynie Zakończenie szkolenia w Londynie Zakończenie szkolenia w Londynie