To już ÓSMY lany poniedziałek, w którym nauczyciele wychowania fizycznego z grupą przyjaciół naszej szkoły, o godzinie 7.00, rozgrywają tradycyjny mecz piłkarski na naszym szkolnym boisku. Tym razem pogoda dopisała i jak co roku wszyscy przybyli o tak wczesnej porze, aby spędzić czas w świątecznym nastroju i sportowej atmosferze (zabrakło tylko Olka z tradycyjnymi pisankami, który przesyła pozdrowienia z USA) - jak tradycja, to tradycja.
Zobacz poprzednie - udokumentowane przez Stowarzyszenie Absolwentów i Przyjaciół Zespołu Szkół Samochodowych i Ponadgimnazjalnych nr 4 im Jakuba Wejhera w Wejherowie - Wielkanocne sportowe poniedziałki!

2015_04_06 (80 kB) 2015_04_06 (80 kB) 2015_04_06 (80 kB)
1 kwietnia 2013 r. 21 kwietnia 2014 r. 6 kwietnia 2015 r.