Po pewnym i bezproblemowym wygraniu grupy eliminacyjnej, w której nasza drużyna nie dała szans rywalom, przyszedł czas na występ naszych siatkarzy w finałach Mistrzostw Powiatu, które odbyły się 4 i 5 marca w ZSP nr 2 w Wejherowie.
Również i te zawody nasz zespół zakończył bez porażki, zdobywając po raz drugi z rzędu tytuł Mistrza Powiatu w Piłce Siatkowej Chłopców.
Drużyna ZSP4 w składzie: Rafał Grzenkowicz (kapitan), Wojciech Cierocki, Maciej Baborowski, Dariusz Klahs, Kamil Martyka, Dawid Lasek, Szymon Barzowski, Damian Lilla, Bartosz Brejski i Tomasz Doering, w drodze do złotego medalu pokonała kolejno ZSP nr 1 Rumia (2:0), ZSP nr 1 Wejherowo (2:0), ZSP nr 3 Wejherowo (2:0), a w finale po zaciętym meczu zwyciężyła gospodarza - ZSP nr 2 Wejherowo (2:1).
Kolejność końcowa:
1. ZSP nr 4 Wejherowo
2. ZSP nr 2 Wejherowo
3. ZSP nr 1 Wejherowo
4. ZSP nr 3 Wejherowo
5. ZSP nr 1 Rumia
6. ZSO II LO Rumia
Serdecznie gratulujemy siatkarzom i liczymy na udany występ w półfinałach wojewódzkich.

I DZIEŃ:

II DZIEŃ: