15 czerwca 2016 roku w Pomorskim Parku Naukowo - Technologicznym w Gdyni odbyła się uroczysta gala wręczenia nagród w konkursach organizowanych przez Komunalny Związek Gmin "Dolina Redy i Chylonki". Jak co roku, uczniowie naszej szkoły brali udział w konkursie fotograficznym. Tematem przewodnim tegorocznej edycji był "Ekokonsument zasobów - człowiek w harmonii z przyrodą".
Pierwsze miejsce w kategorii szkół ponadgimnazjalnych zdobyła Aleksandra Hennig z klasy 3a FT za fotografię pt. "Cisza", a drugie miejsce Agata Selke również z klasy 3a FT za fotografię pt. "Staw". Nagrody naszym uczennicom wręczał Przewodniczący KZG "Dolina Redy i Chylonki" Pan Tadeusz Wiśniewski oraz burmistrz Rumi Pan Michał Pasieczny. Serdecznie gratulujemy.

chylonka_02 (63 kB) chylonka_04 (87 kB) chylonka_01 (81 kB) I miejsce Aleksandra Hennig za fotografię pt. "Cisza"

chylonka_15 (59 kB) II miejsce Agata Selke za fotografię pt. "Staw"

chylonka_13 (84 kB)