Pierwsze miejsce w powiecie – szóste miejsce w województwie

W czwartek zakończyła się sportowa rywalizacja szkół ponadgimnazjalnych w województwie pomorskim. Miło jest nam poinformować, że jesteśmy najlepszą szkołą w powiecie, wyprzedzając o 70 punktów szkołę będącą na drugiej pozycji. Natomiast w województwie zajęliśmy szóstą lokatę i równocześnie jesteśmy jedyną szkołą z powiatu wejherowskiego, która uplasowała się w pierwszej dwudziestce.
Dziękujemy wszystkim nauczycielom za wyrozumiałość dla naszych sportowców, za dodatkowe terminy zaliczeń i przymykanie oka na nieprzygotowania.
Jeszcze bardziej dziękujemy wszystkim szkolnym reprezentantom, gdyby nie Wy nie bylibyśmy tak wysoko! Liczymy na Wasze jeszcze lepsze osiągnięcia w przyszłym roku.

TABELA RYWALIZACJI POWIATOWEJ
16_06_18_podsumowanie_03 (50 kB)