Wakacje dopiero się rozpoczęły, a nasz świeżo upieczony absolwent Marcin Kołodziejski nie zwalnia tempa i nadal startuje i staje na podium w biegach ulicznych. Dnia 03 lipca 2016 r. w Przodkowie Marcin zajął 3 miejsce w swojej kategorii wiekowej w biegu na dystansie 11,5km. Przypomnijmy, że rok temu nasz uczeń zrezygnował z walki o miejsce na podium aby pomóc biegaczowi, który zemdlał na trasie ( temperatura w czasie tego biegu przekraczała 30 stopni Celsjusza) za co został uhonorowany przez organizatorów nagrodą fair play. W tym roku pogoda dla biegaczy była idealna i Marcin z sukcesem ukończył bieg.
Czekamy na kolejne biegowe, wakacyjne sukcesy Marcina oraz innych naszych reprezentantów.

3 (118 kB)