Dzień 11 lutego od rana zapowiadał się niezwykle. Korytarzami Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych nr 4 przemykali: Batman i Spiderman, widziano też kotka, pieska oraz najprawdziwszą księżniczkę!
Nauczyciele „samochodówki” zorganizowali bal karnawałowy dla swoich pociech. W tym dniu sala 217 zamieniła się w zaczarowaną krainę pełną wróżek, czarodziejów, kowbojów, duchów i innych barwnych postaci z kreskówek i bajek. Przy dźwiękach muzyki dzieci mogły pobawić się z rodzicami. Były korowody, kółeczka, pociągi, węże i tańce w parach. Dzieci chętnie uczestniczyły w konkursach prowadzonych przez animatora. Największą popularnością cieszyła się ogromna bańka mydlana, do której mogły wejść sami zainteresowani.
Tego dnia nie brakowało radości i euforii, nie obyło się też bez niespodzianek - prezenty były cudowne. Serdecznie dziękujemy rodzicom za zaangażowanie w organizację balu oraz przygotowanie ciekawych kostiumów dla dzieci.
Do zobaczenia za rok: Ania, Ilona i Wiola