Wyśpiewaliśmy II nagrodę na VI Powiatowym Konkursie Piosenki Miłosnej w I Liceum Ogólnokształcącym im. Książąt Pomorskich w Rumi. Wśród uczestników była młodzież kilku szkół naszego powiatu, w tym również nasi uczniowie: Izabela Baranowska, Monika Bollin, Paulina Górkowska, Przemysław Pranczk i Paweł Semrau. W miłej i przyjaznej atmosferze mogliśmy zaprezentować nasze talenty muzyczne i wokalne. Jury podkreśliło bardzo wysoki poziom konkursu, dlatego II miejsce Izabeli Baranowskiej tym bardziej uznajemy za wielki sukces. Nie byłoby tego osiągnięcia, gdyby nie zaangażowanie akompaniatorów i wszystkich członków grupy. Wzruszająca była również wzajemna pomoc i życzliwość, dzięki której wszyscy czujemy się wygrani. Zwycięzcom gratulowali i nagrody wręczali włodarze naszego powiatu.