Nasza szkoła po raz kolejny uczestniczyła w targach szkolnych, które odbyły się w gimnazjum w Szemudzie. Jak co roku uczniowie ostatniej klasy gimnazjum rozważają dalszą drogę swojej naukowej, a jednocześnie zawodowej kariery. Aby zrealizować swoje plany i marzenia muszą wybrać odpowiednią szkołę, która będzie wspierać ich proces edukacji. Oferta naszej szkoły niewątpliwe cieszyła się ogromnym zainteresowaniem, gdyż zaproponować może zarówno kierunków kształcenia w liceum ogólnokształcącym, technikum, a także szkole branżowej (dawniej szkole zawodowej).
Jak zauważyli sami gimnazjaliści dla każdego znajdzie się coś interesującego. Uczniowie naszej szkoły pokazali także swoje wesołe oblicze, śpiewając piosenki Dżemu oraz Happysad. Dziękujemy Gimnazjum w Szemudzie za serdeczne przyjęcie. Teraz czas na rewanż, więc zapraszamy do naszej szkoły na dzień otwarty.

17_03_17_targi_03 (65 kB) 17_03_17_targi_04 (108 kB) 17_03_17_targi_05 (120 kB)