W piękną wiosenną niedzielę – 26.03.2017 – odbył się kończący cykl bieg. Był to ostatni bieg w Trójmieście ale zarazem ostatni bieg całego sezonu City Trail! Większość z reprezentujących szkołę ukończyło minimum 4 z 6 wyścigów, dzięki czemu zostaną sklasyfikowani do podsumowania, które odbędzie się 13 kwietnia w Pomorskim Parku Naukowo-Technologicznym w Gdyni.
Ciepło i słońce sprzyjało szybkiemu bieganiu i w ten sposób dosłownie wszyscy poprawili czasy z poprzedniego biegu! Niektórzy poprawili czasy nawet o dwie minuty – brawo, co za wyczyn. W kategoriach wiekowych najlepiej wypadła Asia Popiołek z 3b LO (5 miejsce) i Michał Mielewczyk z 3e LO (7 miejsce). Bardzo ładnie zadebiutowała Agata Maliszewska z 1e LO z czasem 27 min i 25 sekund. Mocno zaznaczyli się także absolwenci: Katarzyna Konkel, Grzegorz Kepka oraz Marcin Kołodziejski. Mamy nadzieję, że coraz cięższa rywalizacja nie zrazi TEAMU SAMOCHODÓWKI i w przyszłym cyklu będą dalej chętnie biegać RAZEM w CITY TRAIL!

Wyniki dzisiejszego dnia:
Imię i Nazwisko