W Pomorskim Parku Naukowo-Technologicznym w Gdyni odbyła się uroczysta gala wieńcząca półroczne zmagania biegaczy na przełajowych trasach w trójmiejskich lasach. Uczestnicy Grand Prix od października do marca rywalizowali sześciokrotnie na 5 km trasie (na zmianę w Gdańsku i Gdyni). Podczas uroczystości zostały wręczone medale, puchary i nagrody dla najlepszych zawodników w klasyfikacji generalnej i drużynowej w cyklu Gran Prix. Wśród nagrodzonych znaleźli się uczniowie, absolwenci i nauczyciele ZSP nr 4 w Wejherowie.
Aby zostać sklasyfikowanym należało przebiec co najmniej 4 biegi z sześciu. Sklasyfikowano łącznie 313 osób w biegu głównym (128 kobiet i 185 mężczyzn).

Klasyfikacja generalna biegu naszych uczniów, absolwentów i nauczycieli
Imię i Nazwisko
nauczycielka 4/6 3 K30
Ewa Selke