To już dziewiąty raz jak nauczyciele wychowania fizycznego i przyjaciele naszej szkoły spotykają się w lany poniedziałek o godzinie 7.00, aby rozegrać mecz piłkarski na naszym szkolnym boisku. Było zimno, ale humory jak zwykle dopisały.

17_04_17_tradycja_06 (92 kB) 17_04_17_tradycja_07 (104 kB)

W POGONI ZA ZAJĄCEM
Do tradycji Wielkanocnej, jaką rozpoczęli piłkarze dołączyli po raz trzeci biegacze - a mowa o Lanym Poniedziałku na sportowo. O siódmej rano 12 osób stawiło się na zbiórce w Parku Majkowskiego, aby wspólnie przebiec trasę lipcowego półmaratonu. Pogoń za zającem trwała niecałe dwie godziny, także wszyscy zdążyli na świąteczne śniadanie.

17_04_17_tradycja_03 (110 kB) 17_04_17_tradycja_04 (108 kB)