Po raz ósmy na boisku naszej szkoły odbył się rodzinny festyn sportowo–rekreacyjny zorganizowany wspólnie przez klub piłki ręcznej „Tytani” Wejherowo oraz nauczycieli i uczniów naszej szkoły. Celem głównym festynu była dobra zabawa dla dzieci i ich rodziców oraz promocja piłki ręcznej. W godzinach od 12.00 do 16.00 na boisku rozgrywane były konkursy i gry sprawnościowe (z nagrodami), wokół boiska rozstawione były zjeżdżalnie i trampoliny, był pokaz straży pożarnej. Można było postrzelać wraz z Wejherowskim Strzeleckim Bractwem Kurkowym. Podczas pikniku wręczono również puchary za udział w Wejherowskiej Lidze Piłce Ręcznej Tytanów. Niedziela na sportowo była również dobrą promocją naszej szkoły.