W dniu dzisiejszym (24.10.17 r.) po raz osiemnasty w auli Starostwa Powiatowego w Wejherowie odbyła się uroczystość wręczenia nagród dla najlepszych szkół powiatu wejherowskiego w rywalizacji sportowej w roku szkolnym 2016/2017 oraz stypendium dla wybitnych uczniów szkół ponadgimnazjalnych i studentów z terenu naszego powiatu. Nagrody wręczała Starosta Wejherowski Gabriela Lisius. Po raz kolejny nasza szkoła stanęła na podium, ale tym razem na drugim miejscu. Pierwsze miejsce w tym roku zajął ZSP nr 1 w Rumi, a trzecie ZSP nr 1 Wejherowo.
Stypendia otrzymało 68 osób, w tym aż 19-cie z naszej szkoły. Nagrodzeni zostali: Patryk Adamus, Ewelina Bojka, Wiktoria Dampc, Karolina Drewa, Weronika Gacek, Angelika Górska, Milena Kosznik, Klaudia Langa, Katarzyna Lejkowska, Agata Maliszewska, Paweł Maliszewski, Kornelia Ogórkiewicz, Maciej Okrój, Joanna Popiołek, Zofia Roszman, Natalia Rzeppa, Ewelina Semak, Mateusz Stanecki, Paulina Stenka.

17_10_24_stypendium_03 (34 kB) 17_10_24_stypendium_04 (34 kB) 17_10_24_stypendium_08 (34 kB) 17_10_24_stypendium_05 (34 kB) 17_10_24_stypendium_06 (34 kB) 17_10_24_stypendium_07 (34 kB)