7 listopada 2017 r. był naszym szczęśliwym dniem. W hali sportowej ZSP 2 rozegrane zostały Mistrzostwa Powiatu Wejherowskiego Dziewcząt w Unihokeju. Nasze reprezentacja w składzie: Karolina Drewa, Marcela Majewska, Wiktoria Dampc, Klaudia Langa, Milena Kosznik, Julia Myszk, Marta Kandziora, Kamila Domarus, Julia Kaczmarek, Angelika Stencel (rez. Kinga Styn, Kornelia Szymańska, Angelika Górska) wywalczyły złoty medal.
Całe rozgrywki dostarczyły nam takich sportowych emocji, że jeszcze długo nas one trzymały tego dnia, zwłaszcza rzuty karne w półfinale z ZSP 1 Rumia. Do tego trudnego zadania zgłosiły się 3 zawodniczki. Jako pierwsza strzelała zawodniczka z przeciwnej drużyny i nie trafiła, z naszej drużyny wyszła Karolina Drewa i zdobyła bramkę, kolejny rzut karny wykonywała najlepsza zawodniczka ZSP 1 Rumia i … przestrzeliła, następna w kolejności była Julia Myszk, niestety mimo wielkich chęci nie udało się jej strzelić bramki, na ostatni rzut karny i jak się okazało rozstrzygający mecz wyszła nasza przeciwniczka i spudłowała. Kolejny rzut karny nie był już konieczny, mecz zakończył się wynikiem 1:0 dla naszego zespołu. Kolejny finałowy mecz był równie emocjonujący. Zwycięska bramka padła w 6 minucie pierwszej połowy. W rywalizacji sportowej powiatu wzięło udział 7 reprezentacji szkół ponadgimnazjalnych. Mecze rozgrywane były w dwóch grupach.

Nasza grupa
ZESPÓŁ
1 2 3 punkty bramki miejsce
ZSP 4 Wejherowo
x 1:0 5:0 6 6:0 I
ZSP 1 Wejherowo
0:1 x 4:1 3 4:2 II
ZSP 2 Rumia
0:5 1:4 x 0 1:9 III

Półfinał: ZSP 4 Wejherowo – ZSP 1 Rumia wynik 0:0 ……po rzutach karnych 1:0!!!!!!!
Finał: ZSP 4 Wejherowo – ZSP 3 Wejherowo 1:0