W dniu 17 listopada 2017 r. w Elektryku odbył się Półfinał Wojewódzki w Unihokeju Chłopców. Z różnych przyczyn do turnieju przystąpiły dwa zespoły. Zwycięzca z Powiatu Wejherowskiego Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych nr 4 z Wejherowa oraz z Powiatu Puckiego LO Puck. Od samego początku była znana stawka tego meczu, udział w Finale Wojewódzkim, który rozegrany będzie w dniach 29-30.11.2017 r. w Gdyni.
Pierwszy gwizdek sędziego i od samego początku akcja za akcją, kochani to nie był mecz to była walka cios za ciosem, żaden zespół nie chciał odpuścić tak niepowtarzalnej okazji zagrania w finale. To my byliśmy bardziej precyzyjni i posłaliśmy dwukrotnie przeciwnika na deski i wygraliśmy 2-0!!!!. Historia, którą piszą ci chłopcy wciąż trwa i w Finale Wojewódzkim zrobimy wszystko, żeby nasza szkoła zajęła jak najlepsze miejsce.
Nasi reprezentanci: Tomasz Jeżowski, Marco Pałasz, Kacper Podajewski, Bartosz Styn, Paweł Wenta, Mikołaj Lademann, Mateusz Fetta, Kacper Krause, Dawid Galik, Radosław Sałata. Przed nami finał, trzymajcie mocno kciuki.