Tak dobrze jeszcze nie było – kolejne zwycięstwo w unihokeju dziewcząt w Półfinale Wojewódzkim. W dniu dzisiejszym (17 listopada 2017 r.) spotkaliśmy się w półfinale wojewódzkim z drużyną Powiatu Puckiego: I LO im. Stefana Żeromskiego. Od początku meczu nasza reprezentacja nie dała szansy przeciwnikowi i z minuty na minutę powiększała przewagę bramkową. Mecz zakończył się wynikiem 5:0 i dał nam awans do finału wojewódzkiego, który ma się odbyć w Gdyni w ostatnich dniach listopada. Cieszymy się bardzo, gratulujemy i dziękujemy za emocje jakich nam dostarczyłyście. Trzymamy kciuki dalej.
Reprezentacja szkoły: Marcela Majewska, Karolina Drewa, Julia Myszk, Klaudia Langa, Milena Kosznik, Kamila Domarus, Wiktoria Dampc, Angelika Stencel, Angelika Górska, Julia Kaczmarek, Laura Lademann, Marta Kandziora, Kinga Styn, Kornelia Szymańska.