Ponad 370 biegaczy ukończyło pięciokilometrowy bieg przełajowy w Trójmiejskim Parku Krajobrazowym, który był trzecim biegiem z cyklu Grand Prix City Trail. Mieliśmy tam swoją skromną czteroosobową reprezentację, która na górzystej i błotnistej trasie poradziła sobie bardzo dobrze. Agata Maliszewska z klasy 2e LO zajęła trzecie miejsce w kategorii dziewcząt do lat 20-tu. Angelika Stencel z klasy 2b LO przybiegła tuż za Agatą. Nasz absolwent Michał Mielewczyk zajął 9tą pozycję w swojej kategorii a pani Maria Maj-Roksz utrzymała trzecią pozycję wśród pań. Kolejny, czwarty bieg z cyklu Grand Prix 14 stycznia w Gdyni. Liczymy na liczniejszy udział naszych podopiecznych. A już 10 grudnia biegniemy w Biegu Mikołajkowym w Redzie. Zapraszamy do udziału.

17_11_26_city_trail_03 (69 kB)