Po dwóch latach przerwy odzyskaliśmy tytuł najlepszych piłkarzy ręcznych w powiecie. Nasza drużyna we wspaniałym stylu wygrała turniej finałowy Mistrzostw Powiatu, który odbył się w dniu dzisiejszym w hali sportowej ZSP nr 2 w Wejherowie. W drodze do finału pokonaliśmy zespoły ZSP nr 1 z Rumi, ZSP nr 1 z Wejherowa oraz NSR z Wejherowa. W finałowym turnieju zwyciężyliśmy gospodarza turnieju ZSP nr 2 z Wejherowa 17-9 oraz po pasjonującym meczu faworyta mistrzostw ZSP nr 3 z Wejherowa 21-16. Poziom gry prezentowany przez nasz zespół w całym turnieju stawia nas w roli faworyta w poniedziałkowej rywalizacji w półfinałach mistrzostw województwa. Turniej odbędzie się w hali ZSP nr 2 w Wejherowie. Brawo chłopaki !!!!!
Skład zespołu: Kamil Piperski, Mateusz Fetta, Mikołaj Lademann, Radosław Sałata, Cezary Grabowski, Michał Czaplewski, Szymon Rogksz, Michał Milewski, Dominik Klein, Gabriel Golla, Łukasz Białk