13 lutego 2018 r. w Zespole Szkół Gospodarki Żywnościowej i Agrobiznesu w Lęborku odbył się Półfinał Wojewódzki w Futsalu Dziewcząt. W zawodach wzięły udział zespoły z Pucka,Lęborka i Wejherowa. Nasze dziewczyny okazały się bezkonkurencyjne i wygrały oba spotkania w pięknym stylu. Najpierw rozgromiły Puck 10-1, a następnie pokonały gospodarza zawodów Lębork 5-1. Historia, którą piszą Nasze Zawodniczki wciąż trwa i mamy nadzieję, że w Finale Wojewódzkim, który zostanie rozegrany 26.02.2018 r. w Gdyni, pokażą ducha walki i dadzą z siebie wszystko. Trzymajcie mocno kciuki.
Nasze reprezentantki; Karolina Drewa, Klaudia Langa, Paulina Brzeska, Patrycja Cierocka, Angelika Górska, Kornelia Szymańska, Anna Miszka, Weronika Karmazy. Weronika Klawikowska.