W mroźny wtorek dnia 27 lutego 2018 r. w Hali MOSIR-u w Rumi odbyły się Mistrzostwa Powiatu w Halowej Lekkoatletyce. Uczniowie rywalizowali w pięciu konkurencjach: biegu na 30 m, 600 m (dziewczyny), 1000 m (chłopaki), skoku w dal z miejsca, skoku wzwyż i pchnięciu kulą. Złoty medal wywalczyła Angelika Stencel z klasy 2b w pchnięciu kulą. Srebrny medal przypadł Kamili Domarus w biegu na 600 m, a na trzecim miejscu podium stanęli Julia Myszk (600 m) oraz Bartosz Brejski w skoku wzwyż. Poniżej przedstawiamy wyniki naszych reprezentantów, którzy znaleźli się w pierwszej punktowanej 10tce zawodników .Nasi uczniowie nie zwalniają tempa i już w poniedziałek wezmą udział w Biegu Tropem Wilczym oraz w Mistrzostwach Powiatu w Siatkówce

DZIEWCZYNY
CHŁOPCY