Na czwartym miejscu zakończyły swój udział w finale Mistrzostw Powiatu w piłce siatkowej nasze dziewczyny. W zawodach rozegranych w Rumi przeciwnikami naszej reprezentacji były PZS nr 3 Wejherowo, oraz PZS nr 2 Rumia. W pierwszym meczu nasze reprezentantki nie zdołały pokonać drużyny PZS nr 3 z Wejherowa, następnie przegrały po bardzo zaciętym pojedynku mecz o trzecie miejsce z drużyną ZSP nr 2 z Rumi, i zakończyły turniej na czwartym miejscu.
Dziękujemy naszym reprezentantkom za walkę i zaangażowanie i życzymy sukcesów w kolejnych zawodach.
SKŁAD DRUŻYNY: Angelika Górska, Oktawia Lewicka, Milena Kosznik, Kinga Styn, Klaudia Langa, Karolina Drewa, Wiktoria Barzowska, Wiktoria Piepiórka, Julia Kaczmarek, Wioleta Rutkowska, Laura Lademann.