16 marca 2018 r. w PZS nr 3 w Wejherowie odbyły się eliminacje do Powiatowej Licealiady w Koszykówce Dziewcząt. Pomimo bardzo dobrej postawy i zaangażowania, dziewczynom nie udało się awansować do dalszych gier.
W pierwszym meczu nasze reprezentantki wysoko pokonały koszykarki gospodarzy, następnie po bardzo zaciętym i emocjonującym meczu przegrały różnicą jednego kosza z PZS nr 2 Rumia, a w ostatnim meczu, niestety, nie zdołały pokonać drużyny PZS nr 1 z Wejherowa - co dało im 3 miejsce i brak awansu do dalszych gier.
Dziękujemy naszym reprezentantkom za zaangażowanie i bardzo dobrą grę. Skład drużyny: Karolina Drewa, Patrycja Cierocka, Milena Kosznik, Kinga Styn, Klaudia Langa, Angelika Górska, Anna Miszka, Laura Lademann, Agnieszka Szmit, Julia Miszka, Weronika Kwidzińska.