Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat, w ciągu których nie tylko zorganizowaliśmy spotkania dawno niewidzianych kolegów bądź współpracowników, ale przede wszystkim poprzez doświadczenie, entuzjazm, a także możliwości materialne, wspieraliśmy obecny system edukacyjny . Systematycznie, poprzez organizację lub finansowanie dodatkowych kursów i szkoleń motywujemy młodzież do osiągania lepszych wyników w nauczaniu. Wspieramy szkolenie zawodowe. Jednocześnie ciągle dbamy o budowanie dobrej atmosfery w szkole i kultywowanie tradycji.

Zapraszamy wszystkich chętnych do współpracy. Jednocześnie przypominamy, że wstąpienie w nasze szeregi jest proste. W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

Archiwum wydarzeń szkolnych

2015-01-11
Pomaganie jest piękne
Halina Kielińska, Paula Piątek i Julia Goman poświęcają wiele wolnego czasu rezydentom Domu Pomocy Społecznej w Wejherowie. Wraz z innymi wolontariuszami ukończyły szkolenie obejmujące BHP, naukę o chorobach i zachowaniach pacjentów, otrzymały też stosowne certyfikaty... więcej
Pomaganie jest piękne
Wybierz inny rok szkolny

¦  rok szkolny 2010/2011 ¦  rok szkolny 2011/2012 ¦  rok szkolny 2012/2013 ¦  rok szkolny 2013/2014   ¦
Copyright by www.szablonszkolny.d4u.pl Wszystkie prawa zastrzeżone.