Mistrzowie

Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

Rafał Cechosz - mistrz w szkolnej Galerii Talentów

Podczas zorganizowanej przez bibliotekę szkolną w roku 2012 Galerii Talentów, młodzież naszej szkoły mogła zaprezentować swoje dzieła. Prace plastyczne, fotograficzne i rękodzieło kilkunastu uczniów można było podziwiać na wystawie w pomieszczeniu biblioteki.
Galeria dała możliwość zaprezentowania uczniom swoich talentów, o których dotąd nie wiedzieliśmy. Często skromni, nieśmiali postanowili podzielić się swoją pasją na forum szkoły.
RAFAŁ CECHOSZ, absolwent Technikum nr 3 (rocznik 2013) w Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych nr 4 im. Jakuba Wejhera w Wejherowie, (dawna "samochodówka"). To właśnie jego, wykonane ołówkiem, prace plastyczne wzbudziły zachwyt i zainteresowanie społeczności szkolnej. Z niebywałą, starannością wykonane portrety postaci, zadziwiały precyzją i niebywałym odzwierciedleniem szczegółów.
Rafał Cechosz
Rysuję od ponad roku, jestem samoukiem… wciąż rozwijam swoje umiejętności i mam nadzieję, że dobrze mi idzie. Fascynują mnie portrety. Trudno jest uchwycić podobieństwo rysów twarzy, jednak gdy to się uda czuję satysfakcję ale nigdy nie jestem w pełni zadowolony ze swoich prac, to z kolei motywuje mnie do dalszego działania. Na razie rysuję tylko ołówkiem,… a w przyszłości aerografem.

Kliknij na środek dowolnego obrazka, aby powiększyć
rafał Mistrz Rafał Cechosz Mistrz Rafał Cechosz Mistrz Rafał Cechosz Mistrz Rafał Cechosz Mistrz Rafał Cechosz
Copyright by www.szablonszkolny.d4u.pl Wszystkie prawa zastrzeżone.