Mistrzowie

Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

Marysia Detlaf - mistrz w szkolnej Galerii Talentów

Fotografia stała się moją pasją 4 lata temu. Na początku jak każdy miałam aparat cyfrowy. Jednak w miarę poznawania tej dziedziny sztuki stwierdziłam, że potrzebuję narzędzia bardziej profesjonalnego. Co więcej uświadomiłam sobie, że moją przyszłość chcę związać z fotografią. Najbardziej lubię robić zdjęcia studyjne, ponieważ dzięki nim możliwe jest nie tylko uchwycenie reportażowej chwili, ale co ważniejsze kreowanie rzeczywistości. Mam nadzieję, że starczy mi sił i wiary, aby osiągnąć wyznaczony cel, którym jest kolejne jeszcze lepsze - następne zdjęcie.
Marysia Detlaf

Kliknij na środek dowolnego obrazka, aby powiększyć
marysia Mistrz Marysia Detlaf Mistrz Marysia Detlaf Mistrz Marysia Detlaf Mistrz Marysia Detlaf Mistrz Marysia Detlaf Mistrz Marysia Detlaf Mistrz Marysia Detlaf
Copyright by www.szablonszkolny.d4u.pl Wszystkie prawa zastrzeżone.