O naszej szkole

Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

Dyplomy szkolne

A o to historia szkoły w innej postaci. Wybierz interesujący cię rok.

¦  1951 ¦  1970 ¦  1973 ¦  1974 ¦  1975 ¦  1976 ¦  1977 ¦  1978 ¦  1979 ¦  1980 ¦  1981 ¦  1982  ¦
¦  1983 ¦  1984 ¦  1985 ¦  1987 ¦  1988 ¦  1994 ¦  1996 ¦  1997 ¦  1998 ¦  1999 ¦  2000 ¦  2001  ¦
¦  2002 ¦  2003 ¦  2004 ¦  2005 ¦  2006 ¦  2007 ¦  2008 ¦  2009 ¦  2010 ¦  2011 ¦  2012 ¦  2013  ¦
Copyright by www.szablonszkolny.d4u.pl Wszystkie prawa zastrzeżone.