Mistrzowie

Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

Monika Dzionk - mistrz w szkolnej Galerii Talentów

Podczas zorganizowanej przez bibliotekę szkolną w roku 2012 Galerii Talentów, młodzież naszej szkoły mogła zaprezentować swoje dzieła. Prace plastyczne, fotograficzne i rękodzieło kilkunastu uczniów można było podziwiać na wystawie w pomieszczeniu biblioteki.
Galeria dała możliwość zaprezentowania uczniom swoich talentów, o których dotąd nie wiedzieliśmy. Często skromni, nieśmiali postanowili podzielić się swoją pasją na forum szkoły.
MONIKA DZIONK, absolwentka V Liceum Ogólnokształcącego - klasy biologiczno-sportowej (rocznik 2013) w Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych nr 4 im. Jakuba Wejhera w Wejherowie, (dawna "samochodówka") autorka pięknych prac fotograficznych. Podziwiając jej zdjęcia, możemy dostrzec piękno otaczającej nas przyrody, a zwłaszcza szczegółów, na które autorka zwraca uwagę.
Monika Dzionk
Swoje zainteresowanie fotografią odkryłam dwa lata temu. Potrafię spędzić cały dzień na fotografowaniu nawet zupełnie małych, drobnych organizmów żywych. No, a w szczególności uwielbiam robić zdjęcia makro. Jest to dopiero początek mojej przygody, lecz dążę do jeszcze doskonalszych zdjęć, i również do kształcenia się w tym kierunku.

Kliknij na środek dowolnego obrazka, aby powiększyć
Copyright by www.szablonszkolny.d4u.pl Wszystkie prawa zastrzeżone.