Mistrzowie

Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

Izabela Kasperska - mistrz w szkolnej Galerii Talentów

Izabela Kasperska
Izabela Kasperska, autorka rysunków.

Rysowaniem zajmuję się praktycznie od zawsze. W dzieciństwie tworzyłam proste rysunki postaci bajkowych, dopiero później zaczęłam poświęcać więcej uwagi portretom. Od tamtego czasu zawzięcie dążę do perfekcji. Każdy następny szkic jest lepszy od poprzedniego, ale nie idealny.

Kliknij na środek dowolnego obrazka, aby powiększyć
izabela Mistrz Izabela Kasperska Mistrz Izabela Kasperska Mistrz Izabela Kasperska Mistrz Izabela Kasperska Mistrz Izabela Kasperska
Copyright by www.szablonszkolny.d4u.pl Wszystkie prawa zastrzeżone.