Mistrzowie

Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

Agnieszka Kowalewska - mistrz w szkolnej Galerii Talentów

Rysowaniem zajmuje się odkąd pamiętam. Na początku były... okręgi - to nie żart - które ewaluowały w odwzorowywane na kartkach papieru lub w Paincie postacie z kreskówek. Potem zaczęłam tworzyć komiksy opowiadające zarówno krótkie historyjki, jak i długie wielowątkowe opowieści science fiction i fantasy. Z czasem pojawiły się portrety, doodle, odrobinka mangi, tatuaże i wiele innych... Dzisiaj sięgam po różne techniki, łączę je i szukam kolejnych, by móc tworzyć niepowtarzalne dzieła..
Agnieszka Kowalewska

Kliknij na środek dowolnego obrazka, aby powiększyć
Copyright by www.szablonszkolny.d4u.pl Wszystkie prawa zastrzeżone.