Mistrzowie

Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

Agnieszka Kowalska - mistrz w szkolnej Galerii Talentów

Podczas zorganizowanej przez bibliotekę szkolną w roku 2012 Galerii Talentów, młodzież naszej szkoły mogła zaprezentować swoje dzieła. Prace plastyczne, fotograficzne i rękodzieło kilkunastu uczniów można było podziwiać na wystawie w pomieszczeniu biblioteki.
Galeria dała możliwość zaprezentowania uczniom swoich talentów, o których dotąd nie wiedzieliśmy. Często skromni, nieśmiali postanowili podzielić się swoją pasją na forum szkoły.
AGNIESZKA KOWALSKA, absolwentka V Liceum Ogólnokształcącego - euroklasy (rocznik 2013) w Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych nr 4 im. Jakuba Wejhera w Wejherowie, (dawna "samochodówka"). Kolejna autorka przepięknych zdjęć natury.
Cicha inspiracja lomografią, mało narzędzi i dużo błysków. Tak naprawdę, nie ma całości. Zazwyczaj bez etykiety, chyba że czasami dojdzie “ ni przypiął ni przyłatał”.
Agnieszka Kowalska
Kliknij na środek dowolnego obrazka, aby powiększyć
Copyright by www.szablonszkolny.d4u.pl Wszystkie prawa zastrzeżone.