Mistrzowie

Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

Adam Lesnau - mistrz w szkolnej Galerii Talentów

ADAM LESNAU, absolwent Zasadniczej Szkoły Zawodowej nr 2, w Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych nr 4 im. Jakuba Wejhera w Wejherowie, (rocznik 2013) - autor zdjęć natury.
Jestem osobą kreatywną w tym co robię, interesuje mnie fotografowanie krajobrazów, zwierząt i macro, ale nie tylko. Także imprezy okolicznościowe, takie jak: śluby, wesela, chrzty, itp. Mam wielkie szczęście, że mieszkam koło J. Żarnowieckiego, ponieważ jest wiele okazji, żeby uchwycić piękno zachodzącego słońca wśród fal oraz lasów. Swoją przyszłość zawodową kieruję w stronę fotografii i mam zamiar założyć własne studio fotograficzne.
Adam Lesnau

Kliknij na środek dowolnego obrazka, aby powiększyć
adam Mistrz Adam Lesnau Mistrz Adam Lesnau Mistrz Adam Lesnau Mistrz Adam Lesnau Mistrz Adam Lesnau Mistrz Adam Lesnau Mistrz Adam Lesnau Mistrz Adam Lesnau Mistrz Adam Lesnau
Copyright by www.szablonszkolny.d4u.pl Wszystkie prawa zastrzeżone.