Mistrzowie

Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

Zwycięzcy własnej pasji

Szybciej, wyżej, mocniej, dokładniej, a więc o tych, którzy dzięki ciężkiej pracy połączonej z talentem, odnosili i w dalszym ciągu odnoszą zwycięstwa w wielu dyscyplinach i na wielu arenach sportowych, nie tylko polskich, ale także światowych.
    Warto przy tym wspomnieć, że ich dyscypliny często można określić mianem „niszowych", mało popularnych i mało znanych, ale przynoszących bez wątpienia wiele satysfakcji im samym i ich bliskim.
    Zapraszamy do zapoznania się z biografią wybitnych absolwentów i uczniów wejherowskiej "samochodówki".

ZWYCIĘZCY WŁASNEJ PASJI
MISTRZ ŚWIATA MISTRZ POLSKI MISTRZ POLSKI WICEMISTRZ POLSKI MISTRZ POLSKI MISTRZ EUROPY
Tomek Kukowski Jakub Hubeny Michał Greszta Adam Szymelfenig Katarzyna Bizewska Łukasz Wiśniewski
Tomek Kukowski
Jakub
Hubeny

Michał
Greszta

Adam Szymelfenig
Katarzyna Bizewska
Łukasz Wiśniewski

SZKOLNA GALERIA TALENTÓW
Monika Dzionk Rafał Cechosz Dorota Bieszke Agnieszka Kowalska Agnieszka Bobrucka
Monika
Dzionk

Rafał
Cechosz

Dorota Bieszke
Agnieszka Kowalska
Agnieszka Bobrucka

SZKOLNA GALERIA TALENTÓW
Alicja Szulecka Izabela Kasperska Adam Lesnau Agnieszka Kowalewska Marysia Detlaf
Alicja Szulecka
Izabela
Kasperska

Adam
Lesnau

Agnieszka
Kowalewska

Marysia
Detlaf

Copyright by www.szablonszkolny.d4u.pl Wszystkie prawa zastrzeżone.