PRACOWNICY SZKOŁY

Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

Drogi Nauczycielu i Pracowniku szkoły!

Po wybraniu pierwszej litery nazwiska nauczyciela, w trzech kolumnach zostały
przedstawione dane nauczycieli, mianowicie, nazwisko, lata zatrudnienia
oraz nauczany przedmiot.
Dane w tabelkach może posortować malejąco lub rosnąco,
klikając na główkę odpowiedniej kolumny.

Wybierz literę, aby poszukać nauczyciela

A B C D E F G H J K L Ł M N O P R S Ś T U W Z Ż

Wszelkie błędy w nazwiskach prosimy zgłaszać, ze swojej strony obiecując szybką poprawę. Miłej lektury! (e-mail:stowarzyszenie-wejhera@wp.pl)
Copyright by www.szablonszkolny.d4u.pl Wszystkie prawa zastrzeżone.