O Stowarzyszeniu

Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

O Stowarzyszeniu

logo_stowarzyszenia
     Naszą aspiracją jest utworzenie licznej i silnej organizacji skupiającej absolwentów i sympatyków naszej Szkoły.

◊  ♦  ◊  ♦  ◊

Znajdą w niej miejsce wszyscy, którzy zechcą w jakikolwiek sposób wesprzeć Szkołę w jej bieżących działaniach, promować ją w kraju i za granicą, czyli wszędzie tam, gdzie na co dzień żyją członkowie „Wejhera"

◊  ♦  ◊  ♦  ◊

Będzie również możliwość wymiany informacji na temat osiągnięć Szkoły, jej codziennego życia, a także jej potrzeb. Pragniemy wzmacniać poczucie dumy i tożsamości ze Szkołą wśród uczniów i absolwentów, budować silne więzi absolwentów z naszą Szkołą.

◊  ♦  ◊  ♦  ◊

W ramach Stowarzyszenia będziemy aktywnie działać na rzecz szkoły i społeczności lokalnej. Dlatego — warto do nas dołączyć. Aby zostać jednym z nas wystarczy zapoznać się z statutem Stowarzyszenia i wysłać wypełniony druk deklaracji członkowskiej.

◊  ♦  ◊  ♦  ◊

Można także dokonać tego osobiście w siedzibie Stowarzyszenia, budynek Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych nr 4 im. Jakuba Wejhera w Wejherowie (dawna „samochodówka") w sali 204, gdzie w każdy wtorek czekają na Ciebie członkowie Zarządu Stowarzyszenia.

Zachęcamy wszystkich: absolwentów Szkoły, rodziców obecnych i przyszłych uczniów Szkoły a także mieszkańców Wejherowa do współtworzenia i aktywnego działania
w Stowarzyszeniu „Wejhera”

Copyright by www.szablonszkolny.d4u.pl Wszystkie prawa zastrzeżone.