PRACOWNICY SZKOŁY

Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

Drogi Pracowniku szkoły!

Nikogo nie trzeba przekonywać jak wielką rolę w edukacji społeczeństwa odgrywa postawa, wiedza, oddanie i rzetelne wykonywanie pracy przez nauczycieli, wychowawców, pedagogów i wszystkich pracowników szkoły.
To dzięki Państwa ofiarności i umiłowaniu wykonywanego zawodu kolejne pokolenia mieszkańców naszego miasta i regionu mogły i mogą pogłębiać wiedzę, kształcić umysły i szlifować talenty.
     Dziękujemy za wysiłki, dzięki którym absolwenci naszej szkoły godnie wypełniają rolę obywatela, pracownika, rodzica, a także za stworzenie niepowtarzalnego klimatu, sprzyjającego nie tylko nauce, ale również harmonijnemu rozwojowi i aspiracjom twórczym wychowanków.

◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊

Zapraszamy do utrzymywania kontaktu, do współpracy i udziału w różnorodnych formach
działalności   STOWARZYSZENIA WEJHERA
.

◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊

W zakładkach po lewej stronie - Nauczyciele; Administracja - staraliśmy się wymienić każdego, kto pracował i tworzył historię szkoły Wejhera. Za wszelkie błędy przepraszamy i zachęcamy do wspólnego uzupełnienia nieścisłości i Państwa wspomnień związanych ze szkołą. (e-mail:stowarzyszenie-wejhera@wp.pl)

kadra 2016_2017
Pracownicy szkoły (rok szkolny 2016/2017)

kadra 2010/2011
Pracownicy szkoły (rok szkolny 2010/2011)

Copyright by www.szablonszkolny.d4u.pl Wszystkie prawa zastrzeżone.