Mistrzowie

Stowarzyszenie Wejhera działa już kilka lat. Ten czas, to wspólne działanie wszystkich, którym samochodówka jest bliska.

W zakładce "O Stowarzyszeniu" znajduje się deklaracja członkowska, którą po wypełnieniu i wpłaceniu składki należy przesłać na adres stowarzyszenia lub dostarczyć do szkoły.

Alicja Szulecka - mistrz w szkolnej Galerii Talentów

Alicja Szulecka
Alicja Szulecka, kolejna autorka przepięknych zdjęć natury.

Fotografią interesuję się od początku gimnazjum. W swoje fotografie staram się włożyć całe serce i czas. Chciałabym móc ukazać naturalne piękno roślin za pomocą makrofotografii, która najbardziej mnie interesuje. Pragnę kształcić się w kierunku fotografii, aby tworzyć doskonałe prace.

Kliknij na środek dowolnego obrazka, aby powiększyć